NAT YOGA

YOGA NATURISTA, PER A HOMES
Oferim sessions de NAT YOGA (Yoga Naturista) per a homes, en les què els alumnes es despullen de la seva roba i de prejudicis per practicar nus.
Això genera una consciència corporal més profunda acceptant el nostre cos tal com és, sense por de què altres persones ens vegin sense filtres.
És una pràctica que promou la salut, física, psíquica i emocional, ja que és beneficiós per al cos, la ment i el cor.
Practicar NAT YOGA és tota una experiència alliberadora i una proposta que ens aportarà una major confiança, relaxació i energia. Aconseguirem un sentiment profund de serenitat i calma realitzant postures, practicant respiracions i meditant. Ajudarà a millorar la nostra concentració i autoestima.
El NAT YOGA ens aportarà molts beneficis a diferents nivells, des del corporal a l'espiritual. El principal objectiu d'aquestes sessions és gaudir del moment present, estimant-nos i sentint-nos a gust amb nosaltres mateixos.
Les classes són les regulars del Yoga, l'única diferència és que es practica sense roba.
És un treball individual, sense interacció entre els integrants.
S'imparteixen els Dimecres, de 21:00h. a 22:30h.
Cal dur la pròpia estoreta per a la pràctica.
La classe és guiada en català.

DIMECRES, de 21:00h. a 22:30h.

Cal prèvia inscripció
Informació: yogaquim@gmail.com / 670 593 565
_________________________________________________________________

Ofrecemos sesiones de NAT YOGA (Yoga Naturista) para hombres, en las que los alumnos se despojan de su ropa y de prejuicios para practicar desnudos.
Esto genera una conciencia corporal más profunda aceptando nuestro cuerpo tal como es, sin temor a que otras personas nos vean sin filtros.
Es una práctica que promueve la salud, física, psíquica y emocional, pues es beneficioso para el cuerpo, la mente y el corazón.
Practicar NAT YOGA es toda una experiencia liberadora y una propuesta que nos aportará una mayor confianza, relajación y energía. Conseguiremos un sentimiento profundo de serenidad y calma realizando posturas, practicando respiraciones y meditando. Ayudará a mejorar nuestra concentración y autoestima.
El NAT YOGA nos va a aportar muchos beneficios a diferentes niveles, desde lo corporal a lo espiritual. El principal objetivo de estas sesiones es disfrutar del momento presente, queriéndonos y sintiéndonos a gusto con nosotros mismos.
Las clases son las regulares del Yoga, la única diferencia es que se practica sin ropa.
Es un trabajo individual, sin interacción entre los integrantes.
Se imparten los Miércoles, de 21:00h. a 22:30h.
Se tiene que llevar la propia esterilla para la práctica.
La clase es guiada en catalán.

MIÉRCOLES, de 21:00h. a 22:30h.

Es necesaria la previa inscripción
Información: yogaquim@gmail.com / 670 593 565
No hay comentarios:

Publicar un comentario